Download først TIER appen, og registrer dig for at starte din første tur. For at downloade TIER appen, skal du blot klikke her.

Find et TIER løbehjul i nærheden af dig og scan for at låse det op. Du kan åbne kameraet ved at klikke på det øverste af de 3 ikoner i højre side af din skærm.

Placér den ene fod på brættet, hænderne på styret og skub 3-4 gange med foden for at komme i gang. Placér begge fødder på brættet, når du er klar til at accelerere.

Brug det højre håndtag for at øge farten og venstre håndtag, venstre bremse eller bagbremsen for at sænke den. Vær opmærksom på, at du ikke kan bruge fodbremsen på de nye modeller af TIER løbehjul. Overskrid ikke hastighedsgrænsen i din by. Sænk farten ned af bakker og kør aldrig mere end 20km/t.

Bær hjelm, vær opmærksom og kør ansvarligt. Hold øje med større køretøjer, hold dig fra blinde vinkler og vær opmærksom på dine omgivelser i trafikken.

Parkér venligst ansvarligt. Parkér dit TIER-løbehjul inden for vores forretningsområde, som vises på kortet i appen. Bloker ikke offentlige veje, offentlige transportstop eller indkørsler og parkér altid dit løbehjul oprejst.

Befinder du dig der, hvor du gerne ville hen? Afslut din tur ved at trykke på knappen "afslut turen".

Tak fordi du kørte med os.