Download først TIER appen, og registrer dig for at starte din første tur. For at downloade TIER appen, skal du blot klikke her.

1. Find en TIER i nærheden af dig, og scan QR-koden for at låse op. Du kan åbne kameraet for at scanne ved at klikke på ikonet i højre side af skærmen i din TIER-app og blot klikke på "Start tur", hvorefter e-løbehjulet låses op.

2. Placér den ene fod på brættet, hænderne på styret og skub 3-4 gange med foden for at komme i gang.

3. Placér begge fødder på brættet, når du er klar til at accelerere.

4. Brug det højre håndtag for at øge farten og venstre håndtag, venstre bremse eller bagbremsen for at sænke den.

Vær opmærksom på, at du ikke kan bruge fodbremsen på de nye modeller af TIER løbehjul. Overskrid ikke hastighedsgrænsen i din by. Sænk farten ned af bakker og kør aldrig mere end 20km/t.