Hvis du har fået et nyt telefonnummer og ønsker at opdatere din TIER-konto, kan vi tilbyde dig to muligheder:

• Du kan blot oprette en ny konto med en ny e-mail- og telefonnummer
  • Send os en e-mail fra din registrerede TIER-e-mail på support@tier.app, så kan vi slette din nuværende TIER-konto. Du kan derefter registrere dig igen med dit nye telefonnummer.

Hvis du har gratis minutter eller oplåsninger på din eksisterende konto, kan vi naturligvis overføre dem til din nye konto! Bare sørg for at give vores kundeservice-medarbejdere besked :)

Hvis du opdager en fejl i din e-mailadresse eller ønsker at ændre din nuværende e-mailadresse, kan du blot sende os en besked på support@tier.app fra den e-mailadresse, du er registreret med i appen, og vores kundeserviceagenter kan hjælpe dig med at ændre den.