Ennen jokaista matkaa, tee turvallisuustarkastus:

1. Ovatko jarrut kunnossa? Varmista kokeilemalla niitä.

2. Ovatko pyörät kunnossa? Miltä sähköpotkulauta näyttää yleisesti?

3. Toimivatko valot?

4. Onhan sähköpotkulaudassa riittävästi akkua jäljellä? Ja onhan puhelimessasi myös riittävästi akkua ajon päättämiseen saakka?

Ennen ajoa näytämme myös opastusvideon sovelluksessamme. Katsothan tämän huolellisesti ja olet valmis ajamaan turvallisesti. Mikäli huomaat jotakin vikaa TIER-sähköpotkulaudassasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@tier.app.