Lataa ensin sovellus ja rekisteröidy palveluun, jotta voit aloittaa ajon. Ladataksesi TIER-sovelluksen, napauta tästä.

1. Etsi lähin TIER ja skannaa QR-koodi avataksesi sähköpotkulaudan. Napauta oikeanpuolista kuvaketta TIER-sovelluksessa avataksesi kameran ja yksinkertaisesti valitse "Skannaa aloittaaksesi", jotta sähköpotkulaudan lukitus aukeaa.

2. Aseta toinen jalka laudalle, ota tukeva ote ohjaustangosta ja potkaise kolme-neljä kertaa vauhtia lähteäksesi liikkeelle.

3. Nosta toinenkin jalka laudalle kun olet valmis kiihdyttämään.

4. Paina oikeanpuoleista kaasupainiketta lisätäksesi nopeutta. Emme suosittelee ajamaan kaasu pohjassa heti ensimmäisellä kerralla.

Huomaathan, että uudet TIER-sähköpotkulaudat eivät enää mahdollista jalkajarrutusta takapyörälle. Ethän ylitä nopeusrajoituksia. Hidasta nopeutta alamäessä ja älä ylitä 20 km/h-vauhtia.