Jos sinulla on uusi puhelinnumero ja haluat päivittää TIER-tilisi, voit:

• Luoda yksinkertaisesti uuden käyttäjätilin, jossa on uusi sähköpostiosoite ja puhelinnumero
    tai
  • Lähettää meille pyynnön osoitteeseen support@tier.app käyttäen nykyiselle tilillesi rekisteröityä sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme poistaa TIER-tilisi ja voit tämän jälkeen luoda uuden käyttäjätilin samalla sähköpostiosoitteella ja uudella puhelinnumerollasi.

Mikäli nykyisellä tililläsi on ilmaisia minuutteja tai avauksia, voimme tietenkin siirtää ne uudelle tilillesi! Muista vain ilmoittaa asiasta asiakaspalvelijoillemme :)

Jos huomaat, että sähköpostiosoitteessasi on virhe tai haluat vaihtaa nykyisen sähköpostiosoitteesi, voit lähettää meille viestin osoitteeseen support@tier.app samasta sähköpostiosoitteesta, jolla olet rekisteröitynyt sovellukseen, ja asiakaspalvelijamme voivat auttaa sinua vaihtamaan sen. Vaihtoehtoisesti voit soittaa käyttäjätilille rekisteröidystä puhelinnumerosta mikäli tilisi sähköpostiosoite ei ole käytettävissä.