Last først ned appen og fullfør registreringen for å starte turen. For å laste ned TIER-appen klikker du bare her

1. Finn en TIER i nærheten av deg og skann QR-koden for å låse den opp. Du kan åpne kameraet for å skanne ved å klikke på ikonet på høyre side av skjermen i TIER-appen. Klikk deretter på "Start tur" og el-sparkesykkelen låses opp.

2. Plasser en fot på fotbrettet, hendene på styret og spark fra med den andre foten 3-4 ganger for å komme i gang.

3. Plasser så begge føttene på fotbrettet når du er klar til å akselerere.

4. Trykk ned høyre spak for å få fart. Vi anbefaler at du ikke trykker helt ned første gang du kjører.

Vær oppmerksom på at de nye TIER el-sparkesyklene ikke tillater bakfotbremsing. Ikke overskrid fartsgrensen i byen din. Sakk ned farten i nedoverbakke og aldri kjør over 20 km/t.