Last først TIER-appen og registrer deg for å starte din første tur. Klikk her for å laste ned TIER-appen. Finn en TIER-sykkel i nærheten og skann for å låse den opp. Du kan åpne kameraet ved å klikke på toppen av de 3 ikonene på høyre side av skjermen. Plasser en fot på fotbrettet, hendene på styret og skyv 3-4 ganger med foten for å komme i gang. Plasser begge føttene på brettet når du er klar til å akselerere. Bruk det høyre håndtaket for å øke hastigheten, og venstre håndtak, venstre brems eller bakbrems for å sakke ned. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke fotbremsen på de nye TIER-sparkesyklene. Ikke overskrid fartsgrensen i byen din. Sakk ned i bakkene og kjør aldri mer enn 20 km / t.

Bruk hjelm, vær oppmerksom og kjør ansvarlig. Se opp for biler, styr klar blindesoner og vær oppmerksom på omgivelsene dine i trafikken. Parkér på en ansvarlig måte. Parkér din TIER-sykkel i forretningsområdet vårt, som vises på kartet i appen. Ikke sperr offentlige veier, buss- eller trikkestopp eller innkjørsler, og parkér alltid sparkesyklen din oppreist.

Er du kommet dit du vil? Avslutt turen ved å trykke på "avslutt"-knappen i appen.

Takk for at du kjørte med oss!