Det er forbudt å plassere gjenstander av noe slag på offentlige steder hvis dette kan skape hindringer eller strøm. lik. på offentlige veier eller med offentlig trafikk. Brukere av elektrisk sparkesykler må overholde Code de la Route (Highway Code) -reglene. Det er viktig at alle brukere leser og forstår gjeldende regler. Du finner mer informasjon om disse sikkerhetsreglene her: https://www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/F308