Hvis du har fått nytt telefonnummer og ønsker å oppdatere kontaktinformasjonen på TIER-kontoen din kan vi tilby 2 løsninger:

• Bare opprett en ny TIER-konto med ditt nye telefonnummer og en annen epostadresse
  • Send oss en epost på support@tier.app fra epostadressen tilknyttet din TIER-konto. Vi kan da slette din gamle konto og du kan deretter opprette en ny.

Hvis du har gratis minutter eller opplåsninger på din eksisterende TIER-konto så kan vi selvfølgelig overføre disse til den nye! Bare pass på at du sier ifra til en av våre kundebehandlere :)