En of! Klik gewoon op ‘Gratis ritten’ in je TIER-app en dan op ‘Delen’. Ja, je leest het goed. Als je een nieuwe gebruiker uitnodigt, krijgen jullie beiden een bedankje van ons! :)

Het enige wat je hoeft te doen is je vriend uitnodigen via de TIER-app. Je vriend krijgt dan een link waarmee zij zich kan aanmelden. Het is wel belangrijk dat je vriend zelf nog niet bij ons is geregistreerd.
Je ontvangt het bedankje alleen als je vrienden zich via jouw persoonlijke link registreren!