Wanneer je je in onze app registreert, sturen we je een test-sms. Gewoon om 100% zeker te zijn dat jij het wel bent! Sms niet ontvangen? Doe dan als volgt:

• Start je device opnieuw op, zodat je verbinding wordt refresht. Voer je telefoonnummer nogmaals in de TIER-app in.
  • Dubbelcheck of het nummer correct is en of je het juiste netnummer hebt geselecteerd.

Nog steeds geen code ontvangen?
We zijn er om je te helpen! Als je de vorige stappen tevergeefs hebt geprobeerd, stuur ons klantenserviceteam dan een e-mail op support@tier.app. Als je de volgende info zou kunnen vermelden, dan scheelt dat een hoop:

• De versie van je app
  • De versie van je besturingssysteem
  • Je provider/serviceprovider
  • Het land waar je je bevindt
  • Laat ons ook even weten of je roaming gebruikt