De verificatie van je rijbewijs gebeurt in onze app. Klik gewoon op ‘Rijbewijs verifiëren’ in de navigatiebalk aan de linkerkant en volg de instructies.

Zorg ervoor dat je je rijbewijs bij je hebt en dat je de camera aan de voorkant kunt gebruiken om foto's van je rijbewijs en jezelf te maken. Zorg voor de juiste belichting wanneer je foto's neemt van je rijbewijs en jezelf. Als je het proces hebt voltooid, duurt het normaal gesproken maximaal vijf minuten om je rijbewijs te verifiëren.

Mocht je tijdens het proces problemen ondervinden, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar support@tier.app. Ons klantenserviceteam helpt je graag verder.

Welke rijbewijzen kunnen worden geverifieerd?
EU-rijbewijzen in credit card formaat/plastic en op papier.

Welke rijbewijzen kunnen niet worden geverifieerd?
Internationale rijbewijzen (grijs papier).

Kan mijn rijbewijs voor verschillende accounts gebruikt worden?
Je rijbewijs kan slechts voor één account gebruikt worden. Je persoonsgegevens kunnen niet worden gedeeld of gebruikt op andere accounts dan je persoonlijke TIER-account.