Ja, alle gratis minuten en unlocks hebben een vervaldatum. Je kunt dit allemaal nakijken in de TIER-app. Zo gebruik je ze zeker voor het te laat is!

1. Open je TIER-app en klik op de 2 horizontale lijnen in de linkerbovenhoek om het menu te bekijken.
2. Rechts onder je naam zie je het aantal minuten en unlocks, klik op de pijl om je portemonnee te openen.

3. Klik op de 3 puntjes in de hoek van je ‘kaart’.

4. En hier kan je de exacte tijd en datum zien waarop je gratis ritten verlopen.