Förauktorisering är ett temporärt kvarhållning av ett fast belopp. När du börjar en resa i TIER appen, reserverar vårt system detta belopp. Förauktorisering används för att säkerställa att du har tillräckligt med pengar på din betalningsmetod för att senare kunna betala för resan. Så snart vi har bekräftat reservationen frigörs beloppet på ditt konto igen. Var medveten om att tidsramen för denna frisläppning varierar från bank till bank.
Du kan se de olika beloppen för förhandsgodkännande här.