Ladda ner appen först och registrera dig för att starta din resa. Klicka här för att ladda ner TIER-appen.

1. Hitta en TIER nära dig och skanna QR-koden för att låsa upp. Du kan öppna kameran för att skanna genom att klicka på ikonen till höger på skärmen i din TIER-app och sedan klicka på " Starta resa" så låses e-scootern upp.

2. Placera en fot på fotplattan, händerna på styret och tryck av med foten 3-4 gånger för att komma igång.

3. Placera båda fötterna på fotplattan när du är redo att accelerera.
4. Tryck ner det högra handtaget för att öka farten. Vi rekommenderar att du inte trycker ner hela vägen ner första gången du kör.
Observera att de nya TIER-scootrarna inte tillåter bromsning med bakfoten. Överskrid inte hastighetsgränsen i din stad. Sakta ner när du åker i nedförsbacke och överskrid aldrig 20 km/h.