Om du har fått ett nytt telefonnummer och önskar att uppdatera ditt TIER-konto kan vi erbjuda två alternativ:

• Skapa helt enkelt ett nytt TIER-konto med en ny e-postadress och telefonnummer
  • Skicka ett mejl till oss från den e-postadress du är registrerad med så kan vi ta bort ditt gamla konto. Därefter kan du skapa ett nytt TIER-konto med ditt nya telefonnummer.

Om du har gratis minuter eller upplåsningar på ditt existerande konto kan självklart överföra dessa till ditt nya konto! Se bara till att säga till våran kundservice så att de vet :)

Om du upptäcker ett fel i din e-postadress eller vill byta din nuvarande mot en annan, är det bara att skicka ett meddelande till oss över support@tier.app från den e-postadress du är registrerad med och vår kundtjänst kan hjälpa dig att byta ut den. Om du inte har tillgång till e-postadressen kan du även ringa från telefonnummret du är registrerad med.